$type=grid$c=3$m=0$sn=0$show=home$hide=mobile

[LAATSTE UPDATES]_$type=three$c=3$au=0$cm=0$show=home

Met deze 3 tips trek je de aandacht met je stand!



Beurzen zijn de plaats bij uitstek om je potentiƫle doelgroepen te bereiken, hen persoonlijk aan te spreken en om je product te tonen. Maar voor je je doelgroep kunt aanspreken moet je hen overtuigen om je stand te bezoeken, bijvoorbeeld door een originele inkleding te verzorgen. Met deze 3 tips ben jij zeker van een knallende stand!

Een open stand nodigt uit, een gesloten stand wekt de nieuwsgierigheid 


Een open stand zegt 'kom gezellig een babbeltje slaan, wij staan voor je klaar!', en dat spreekt mensen aan. Maar een gesloten, mysterieuze stand trekt ook aan. Denk bijvoorbeeld aan een inkom met enkel een slogan en een deur, waar de bezoekers door moeten om als het ware binnen te komen in jouw stand. Maak er een echt beleving van met hapjes en drankjes, of een opvoering. De verrassing kan natuurlijk ook een demo van jouw product zijn. Door woorden als 'secret' of 'unique' op de buitenwand te gebruiken zal je vast en zeker de aandacht trekken. 

Interactie: meer dan enkel een babbeltje slaan 


Mensen willen iets te doen hebben op een beurs, en dat kan echt van alles zijn. We hebben bijvoorbeeld al eens een simulator van een raceauto gezien op een beurs, minigolf en nog veel meer. Maar ook een demonstratie werkt goed op een beurs. Doe dit op vaste tijdstippen, zodat bezoekers gericht en bewust naar jouw stand moeten komen. Daarmee creĆ«er je een mysterie die nieuwsgierigheid wekt. Het zit in onze aard om graag alles te willen weten, grote kans dus dat bezoekers echt nog een keer terugkomen om de demonstratie met eigen ogen te zien. 

Kleine beursstand, grote impact 


Ook met een kleine beursstand kan je de aandacht trekken. 

Ga de hoogte in 


Gebruik de beschikbare ruimte zo effectief mogelijk! Wanneer je een kleine beursstand hebt, werk dan in de hoogte. Dit zijn vaak goedkope meters. Door met hoge wanden te werken, kun je als kleine stand toch opvallen en indruk maken bij je publiek. De mensen zullen eerder geneigd zijn om even een kijkje te nemen bij die opvallende beursstand. 

Stoom je personeel klaar 


Je personeel is het visitekaartje voor je bedrijf. Zorg ervoor dat zij openheid uitstralen, waardoor het publiek zich uitgenodigd voelt om jouw stand te bezoeken. Een verzorgde look zal hier aan bijdragen. Vergeet niet dat je een hele dag op de beursvloer staat, kies dus ook voor comfortabele schoenen.


Ben jij al ingeschreven voor BouwInnovatie 2020? 

$show=/p/partners.html$type=two$m=0$rm=0$sn=0$c=10$p=1

$show=/p/beurs.html$type=grid$c=9$cm=0$au=0$sn=0$p=1

$show=/p/nieuws.html$h=200$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/nieuws-van-de-exposanten.html$type=two$l=1$c=10$m=0$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/nieuws-van-de-exposanten.html

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

$show=/p/faq.html

Naam

beurs,10,exposanten,3,faq,7,in de kijker,34,nieuws,40,nieuws exposanten,10,nieuwsbrief,22,niews,1,partners,4,
ltr
item
Bouwinnovatie | Blog: Met deze 3 tips trek je de aandacht met je stand!
Met deze 3 tips trek je de aandacht met je stand!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhWTXDa1uad8VcqM9H4jN4bruWJNJ1s4fOq0kgmBBLtJ3yL10Tlz2SRHIIdsBQNjgWlqpHfkcmg6jMOtPJBRY-BSuD_7OZQ4prxmu7XidVQ8TWRy8qOBv2ixK2wl-k-nLrJxJ3JWVW6akw/s640/stand-in-de-kijker-laten-opvallen-bouwinnovatie.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhWTXDa1uad8VcqM9H4jN4bruWJNJ1s4fOq0kgmBBLtJ3yL10Tlz2SRHIIdsBQNjgWlqpHfkcmg6jMOtPJBRY-BSuD_7OZQ4prxmu7XidVQ8TWRy8qOBv2ixK2wl-k-nLrJxJ3JWVW6akw/s72-c/stand-in-de-kijker-laten-opvallen-bouwinnovatie.jpg
Bouwinnovatie | Blog
https://blog.bouwinnovatie.be/2019/12/met-deze-3-tips-trek-je-de-aandacht-met.html
https://blog.bouwinnovatie.be/
https://blog.bouwinnovatie.be/
https://blog.bouwinnovatie.be/2019/12/met-deze-3-tips-trek-je-de-aandacht-met.html
true
7025545460806745147
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten TOON ALLE Ontdek meer Reply Cancel reply Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk Alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli August September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy