$type=grid$c=3$m=0$sn=0$show=home$hide=mobile

[LAATSTE UPDATES]_$type=three$c=3$au=0$cm=0$show=home

Bouwinnovatie, de ideale combinatie van on- en offline!

bouwinnovatie, online, offline, communicatie, standhouders

Er zijn verschillende redenen om voor een beursdeelname te kiezen, zo kan je jouw nieuwe producten aan het grote publiek kenbaar maken, bereik je jouw potentiële klanten rechtstreeks en kan je met hen in gesprek gaan. Maar dat is niet alles. Het is belangrijk om jezelf te onderscheiden van de concurrentie. Online communicatie is onmisbaar geworden in de huidige maatschappij, maar ook een persoonlijke aanpak is nodig. Daarom combineren wij het beste van deze twee werelden.

Creëer een echte ervaring voor je bezoekers


Één van de grootste voordelen van een beursdeelname is écht contact met je bezoekers. In het digitale tijdperk is het steeds moeilijker om je te onderscheiden ten opzichte van je concurrenten. Op een beurs heb je de kans om je product te demonstreren en aan de mensen te laten zien. De bezoeker kan het product voelen, ruiken en de kwaliteit ervan ervaren. Voor veel mensen is dit het laatste duwtje dat hun overtuigt om met jou in zee te gaan.

Jo van Moods parket vat even kort samen waarom hij al meer dan 15 jaar naar Bouwinnovatie komt.



Bereik je potentiële klanten face-to-face en ga het gesprek aan


Op een beurs is het mogelijk om onmiddellijk een babbeltje te slaan met je bezoekers en potentiële klanten. Persoonlijk contact vermindert met de minuut, daarom is het belangrijk om de mensen recht in de ogen te kijken en te overtuigen van jouw product. 

Het directe contact met je bezoekers is onmisbaar voor elk bedrijf. Je geeft niet alleen meer informatie aan de mensen maar je krijgt ook feedback. Zo kom je dingen te weten waar je nooit aan hebt gedacht. Misschien is er wel iemand op zoek naar een oplossing die nog niet op de markt is verschenen. Of misschien kan jij iets aanbieden dat je bij geen enkele concurrent terugvindt. Kortom, als je er goed over nadenkt dan liggen de kansen voor het grijpen.

Bereik je potentiële klanten online!


On- en offline communicatie gaan hand in hand. Vandaag is iedereen altijd en overal online. Daarom is het belangrijk om je publiek ook daar te bereiken waarop ze 70% van hun tijd besteden: sociale media. Het is aangeraden om de mensen te bereiken vóór ze naar de beurs komen. Wanneer ze daarna naar de beurs komen hebben kennen ze jou al en zullen ze sneller geneigd zijn om jouw stand te bezoeken. Het bereiken van de juiste doelgroep is essentieel, daarom is Bouwinnovatie dé beurs voor bouwers en verbouwers!

Op de beurs zelf krijg je de unieke kans om je bezoekers met een goed gevoel naar huis te sturen. Jij hebt hen immers geholpen met hun keuze en alle mogelijke vragen kunnen beantwoorden. Maar daar stopt het niet! Na de beurs kan je hen nog eens overtuigen om voor jouw product of bedrijf te kiezen. Dat kan door middel van gerichte online advertenties en online communicatie.

Tip: vraag jouw bezoekers zeker en vast ook om de Facebookpagina van jouw bedrijf te volgen!

Heb jij hulp nodig met jouw online communicatie? Contacteer ons, wij helpen je graag verder!

$show=/p/partners.html$type=two$m=0$rm=0$sn=0$c=10$p=1

$show=/p/beurs.html$type=grid$c=9$cm=0$au=0$sn=0$p=1

$show=/p/nieuws.html$h=200$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/nieuws-van-de-exposanten.html$type=two$l=1$c=10$m=0$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/nieuws-van-de-exposanten.html

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

$show=/p/faq.html

Naam

beurs,10,exposanten,3,faq,7,in de kijker,34,nieuws,40,nieuws exposanten,10,nieuwsbrief,22,niews,1,partners,4,
ltr
item
Bouwinnovatie | Blog: Bouwinnovatie, de ideale combinatie van on- en offline!
Bouwinnovatie, de ideale combinatie van on- en offline!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiqI4Leu_cMAgQ2zdWHBOJjHR0VhHRy3RrznQpgKkNJ1oE8IBbEfRuIrw5Hk5N_KKywhF53z6_b6jT2HGygUsD_4jYGd-7skfpr5fuFoeiIfxQkboS28cE2wiHgMX3Q_Wviod6ES0oQS58/s640/bouwinnovatie.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiqI4Leu_cMAgQ2zdWHBOJjHR0VhHRy3RrznQpgKkNJ1oE8IBbEfRuIrw5Hk5N_KKywhF53z6_b6jT2HGygUsD_4jYGd-7skfpr5fuFoeiIfxQkboS28cE2wiHgMX3Q_Wviod6ES0oQS58/s72-c/bouwinnovatie.jpg
Bouwinnovatie | Blog
https://blog.bouwinnovatie.be/2019/10/waarom-kom-jij-naar-bouwinnovatie.html
https://blog.bouwinnovatie.be/
https://blog.bouwinnovatie.be/
https://blog.bouwinnovatie.be/2019/10/waarom-kom-jij-naar-bouwinnovatie.html
true
7025545460806745147
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten TOON ALLE Ontdek meer Reply Cancel reply Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk Alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli August September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy