$type=grid$c=3$m=0$sn=0$show=home$hide=mobile

[LAATSTE UPDATES]_$type=three$c=3$au=0$cm=0$show=home

Wil jij in 2020 meer omzet draaien?



Heb jij je lijstje met goede voornemens al klaar? Staat 'meer omzet draaien' ook in dat lijstje? Dan hebben wij goed nieuws én de beste manier om dit waar te maken! Door aanwezig te zijn op een beurs en daarnaast ook online aandacht te besteden aan je doelgroep, bereik je je potentiële klanten daar waar ze zich effectief bevinden. On- en offline contact bieden jou als bedrijf de beste mogelijkheid om de juiste mensen te bereiken, om je te onderscheiden van de concurrenten en om je doelgroep persoonlijk te leren kennen.

Leg persoonlijk contact met je potentiële klanten


Er is geen betere manier om potentiële klanten te overtuigen dan met een persoonlijk gesprek. Hoewel je tegenwoordig bijna alles online kan kopen of bestellen, is het wel aangeraden om een aanspreekpunt voor je bedrijf achter de hand te hebben. Deze persoonlijke aanpak zorgt voor meer vertrouwen, je bouwt een band op met je klanten.

Bereik de juiste mensen


Op een beurs trek je de mensen aan die je echt wil bereiken. De bezoekers van een beurs zijn vaak erg doelbewust. Ze willen zich informeren of hebben alvast een plan opgesteld. Nu is het aan jou om hen te overtuigen om voor jouw bedrijf te kiezen. Zorg voor relevante informatie voor de bezoekers en potentiële klanten. Zoek een manier waarop jij het verschil kan maken!

Onderscheid je van je concurrenten


Dit is jouw kans om er écht uit te springen. Op een beurs krijgen de bezoekers de kans om producten en diensten te vergelijken. Doe jij net dat tikkeltje meer dan je concurrenten? Dan is de kans groot de je nieuwe klanten binnenhaalt. Probeer jezelf te onderscheiden van de menigte. Dit kan bijvoorbeeld door een uniek product of een excellente service aan te bieden. Daarnaast kan je ook op andere manieren opvallen. De inkleding van de stand is zeer belangrijk. Dit zorgt ervoor dat je nog meer opvalt. Zorg ervoor dat de bezoekers je naam onthouden, geef ze iets om bij te houden. Hoe handiger de goodie, hoe meer kans dat de mensen het mee naar huis zullen nemen.

Toon de kwaliteit van je producten


Als je op het punt staat om een nieuw product aan te schaffen wil je 100% zeker zijn van de kwaliteit. Zeker als je het product op termijn wil integreren in een nieuwe of bestaande woning. Daarom moet je het publiek overtuigen van de kwaliteit van jouw materialen. Op een beurs krijg je die kans. De bezoekers kunnen het product grondig bekijken, voelen en zelfs ruiken.

Leer je doelgroep persoonlijk kennen


De gesprekken met de bezoekers van een beurs zijn goud waard. Neem de tijd om een gesprek aan te gaan met je publiek, hier kan je enorm veel uit leren. De meeste mensen zullen je vertellen wat hun plannen en verwachtingen zijn. Misschien voldoet jouw product niet aan de wensen van de klanten. Misschien kan je service nog beter. Waardevolle informatie die je voor de rest van je carrière mee kan nemen.


Schrijf je nu in voor Bouwinnovatie 2020 en wij geven jouw online aanwezigheid een duwtje in de rug!

$show=/p/partners.html$type=two$m=0$rm=0$sn=0$c=10$p=1

$show=/p/beurs.html$type=grid$c=9$cm=0$au=0$sn=0$p=1

$show=/p/nieuws.html$h=200$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/nieuws-van-de-exposanten.html$type=two$l=1$c=10$m=0$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/nieuws-van-de-exposanten.html

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

$show=/p/faq.html

Naam

beurs,10,exposanten,3,faq,7,in de kijker,34,nieuws,40,nieuws exposanten,10,nieuwsbrief,22,niews,1,partners,4,
ltr
item
Bouwinnovatie | Blog: Wil jij in 2020 meer omzet draaien?
Wil jij in 2020 meer omzet draaien?
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjlFFM0XnPjQQ73uD3Mi_gI4uG5gDCDEkOuq1TtBSzcaEXb9PfvN2jom4n98E3puCWhrcAmtTFuhXBQ0-JfDcvfSYToRwJVd7Wj7jFczcxbGwRnOa04jgxRMpQjlGLPo2uKuBL0IBAGxlY/s640/bouwinnovatie-meer-omzet-in-2020.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjlFFM0XnPjQQ73uD3Mi_gI4uG5gDCDEkOuq1TtBSzcaEXb9PfvN2jom4n98E3puCWhrcAmtTFuhXBQ0-JfDcvfSYToRwJVd7Wj7jFczcxbGwRnOa04jgxRMpQjlGLPo2uKuBL0IBAGxlY/s72-c/bouwinnovatie-meer-omzet-in-2020.jpg
Bouwinnovatie | Blog
https://blog.bouwinnovatie.be/2019/11/in-2020-meer-omzet-draaien.html
https://blog.bouwinnovatie.be/
https://blog.bouwinnovatie.be/
https://blog.bouwinnovatie.be/2019/11/in-2020-meer-omzet-draaien.html
true
7025545460806745147
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten TOON ALLE Ontdek meer Reply Cancel reply Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk Alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli August September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy